”Prietenia cu Moscova înseamnă ocupaţie sovietică”. Diana Șoșoacă, criticată vehement pentru vizita la Ambasada Rusiei

2
176

Prezenţa senatoarei Diana Şoşoaca la recepţiile organizate de ambasada Rusiei este un ”gest abominabil”, spune analistul politic Stelian Tănase, în emisiunea Insider politic.

El a declarat că persoanele care susţin public prietenia cu Moscova se situează împotriva intereslor naţionale ale României, deci trebuie pedepsite.

”Am adunat date despre ce a însemnat ocupaţia sovietică în România: jaf, crime, nenorociri. Cum au cărat toată industria şi au dus-o în Rusia. Toate familiile din România au istorii cu soldaţii sovietici: cu jafuri, cu violuri, cu crime. Toate sunt în cartea ”Zvonuri despre sfârşitul lumii”, pe care am scris-o dintr-o furie faţă de cei care au uitat ce înseamnă ocupaţia sovietică. Văd că ies unii la televizor şi spun despre prietenia cu Putin şi cu Rusia. Nu! Prietenia cu Moscova înseamnă ocupaţia sovietică. Din 1769, la o generaţie, ruşii tot vin în România. Se pare că le-a venit sorocul. Am avut ocupaţia din 1944 şi acum, în 2023, ar cam fi timpul să ne ocupe din nou. Cine cochetează cu această ideea în spaţiul public trebuie pedepsit. Sunt declaraţii împotriva statului român. Acest mesaj trebuie să înceteze”, a conchis Stelian Tănase.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com ”Prietenia cu Moscova înseamnă ocupaţie sovietică”. Diana Șoșoacă, criticată vehement pentru vizita la Ambasada Rusiei

2 COMENTARII

  1. Lelea Sosoaca si puradelul Simion ar trebui exclusi din viata politica romaneasca.
    Din pacata inca mai sunt multi spalati pe creier si multi frustrati in Romanaia care-i sustin.
    Speram ca la viitoarele alegeri astia si partidul cu nume predestinat (hAUR) sa dispara din viata politica romaneasca.Speram ca in Moldova sa nu le maidea nimeni voturile.
    Trdatori de neam si tara in slujba rusilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.