30.9 C
Bălți
vineri, iulie 19, 2024

🇲🇩373 68314607 | 🇷🇴40 731552190

Armand Goșu: „Eu mă pricep la Rusia și vă spun că nu e deloc de neînvins, e o țară în criză profundă, cu oameni nemulțumiți și chiar disperați. Cu Putin nu se poate face pace, cei care cred asta sunt fie agenți, fie idioți utili ai Rusiei”

Must read

Idei principale. Armata rusă nu va izbuti să ajungă în această iarnă până la granițele administrative ale regiunilor Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson./ Care e miza operațiunii ucrainene de desant de pe malul stâng al Niprului? /Nu putem vorbi de un succes al contra-ofensivei ucrainene din 2023?./Viitorul Rusiei nu sună prea bine, ultimul imperiu colonial e condamnat la dispariție. /Alegerile locale din Republica Moldova. Cine le-a câștigat și cine le-a pierdut. /Cum a câștigat Ion Ceban primăria Chișinăului și de ce este primit la București de primul ministru Marcel Ciolacu /Șansele Maiei Sandu la preziențialele de anul viitor

„Cu Putin nu se poate face pace, cei care cred asta sunt fie agenți, fie idioți utili ai Rusiei. Este o iluzie că economia rusească merge bine, pentru că nu merge. Da, tehnocrații din guvernul condus de Mișustin au reușit să stabilizeze rubla, în ultimele zile chiar s-o întărească, iar economia rusească a beneficiat de sprijinul major al Iranului, Coreii de Nord, și mai ales Chinei și în mai mică măsură Indiei”

/www.hotnews.ro/

- Advertisement -spot_img

More articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Latest article